torstai 4. maaliskuuta 2010

Kasviksia salsakastikkeessa nuudelien kera


Ainekset:

parsakaalia
herkkusieniä
vihreää paprikaa
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
Kania-salsakastiketta (saa esim. Lidlistä)
kevyt nuudeleita
herbamarea
chilimaustetta
kuivattua persiljaa

Valmistus:

Pilko parsakaalia, paprikaa, sipuli ja valkosipulin kynsi. Kuullota kevyesti esim. oliiviöljyssä. Lisää herkkusienet. Lisää sitten vähän lämmintä vettä ja anna kiehua, kunnes parsakaali ja paprika vaikuttaa kypsältä. Lisää kuivattua persiljaa, chilimaustetta ja lopuksi loraus salsakastiketta. Keitä nuudelit vasta ihan lopussa ja lisää niihin ripaus kuivattua persiljaa ja herbamarea, kun vesi on poistettu.

Tämä on omakeksima suosikkini. Lempiaineksiani. Olen kasvisruoan ystävä ja rakastan parsakaalia, sieniä, nuudeleita ja ihania kastikkeita. Salsa on suuri rakkauteni. Salsa kuuluu meksikolaisiin ruokiin, mutta sopii silti tähänkin, nam.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti