sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Tulista kasviskastiketta couscousin kanssa


Ainekset:
oliiviöljyä paistamiseen
sipulia
paprikaa
parsakaalia
kukkakaalia
herkkusieniä
jalapenoja
valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
Kania-salsakastiketta tai jokin muu kastike
couscousta

Valmistus:
Pilko kaikki kasvikset ja ruskista hetki oliiviöljyssä. Lisää sitten sopivasti vettä (lisää aina tarvitaessa) ja pavut tomaattikastikkeessa. Anna kiehua, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää lopuksi kastike ja anna kiehua hetki. Valmista vasta viimeisenä couscous. 

Tämä sopii hyvin kasvisruoan ystäville tai henkilöille, jotka eivät syö lihaa. Tämä on yllättävän täyttävää ja todella hyvää, sopii päivälliseksi! Tarjoile tulisen ruoan ystäville tai ystävillesi, jotka eivät syö lihaa. Tämä on ihan itsekeksimä reseptini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti