sunnuntai 18. huhtikuuta 2010
Arrabiata-paprika-kukkakaalikeitto
Olen innostunut keksimään uusia reseptejä ruuantähteistä. Tällä kertaa pizzanteosta jäi vähän Arrabiata-kastiketta. Siitä tuli keittoa!
Ainekset:
Arrabiata-kastiketta
punaista paprikaa
kukkakaalia
jalapeenoja
valkosipulia
herbamarea
Valmistus:
Keitä ensin kukkakaalit ja lisää sitten paprikalohkot, pilkotut jalapeenot ja Arrabiata-kastiketta. Lisää vettä tarpeen mukaan. Keitä n. 10-15 min. Lopuksi puserrettu/pilkottu valkosipulinkynsi ja herbamarea. Tulinen keitto on valmis!
En osaa antaa tarkkoja mitallisia tällaisiin "jämistä" tehtyihin ruokiin, jokainen voi katsoa määrän esim. syöjien mukaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää hyvältä, pitää joskus kokeilla
VastaaPoista~sl: Juu, kaikkea hyvää voi keksiä tähteistäkin, eikös pizzakin ollut :P
VastaaPoista