sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Arrabiata-paprika-kukkakaalikeitto


Olen innostunut keksimään uusia reseptejä ruuantähteistä. Tällä kertaa pizzanteosta jäi vähän Arrabiata-kastiketta. Siitä tuli keittoa!

Ainekset:
Arrabiata-kastiketta
punaista paprikaa
kukkakaalia
jalapeenoja
valkosipulia
herbamarea

Valmistus:
Keitä ensin kukkakaalit ja lisää sitten paprikalohkot, pilkotut jalapeenot ja Arrabiata-kastiketta. Lisää vettä tarpeen mukaan. Keitä n. 10-15 min. Lopuksi puserrettu/pilkottu valkosipulinkynsi ja herbamarea. Tulinen keitto on valmis!

En osaa antaa tarkkoja mitallisia tällaisiin "jämistä" tehtyihin ruokiin, jokainen voi katsoa määrän esim. syöjien mukaan.

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä, pitää joskus kokeilla

    VastaaPoista
  2. ~sl: Juu, kaikkea hyvää voi keksiä tähteistäkin, eikös pizzakin ollut :P

    VastaaPoista